Kids2b en obs De Huifkar  op weg naar een Kindvoorziening

Een Kindvoorziening is een plaats waar kinderen van 0 tot 12 jaar verzamelen voor onderwijs en kinderopvang. Onze besturen hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Op de locatie in Ten Boer wordt hard gewerkt aan het realiseren van de doelstellingen.

We willen een voorziening worden waar alle kinderen een breed aanbod krijgen op het gebied van onderwijs en opvang, onder begeleiding van leerkrachten en pedagogische medewerkers.

Er worden allerlei gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Kinderen uit onze hogere groepen lezen met regelmaat voor aan de oudste kinderen - de driejarigen van Kids2b. Er zijn gezamenlijke knutselactiviteiten en de kinderen van Kids2b kijken graag mee als onze kinderen van de Huifkar op het podium dansen, zingen of acteren. Als u kijkt op de site bij de foto´s kunt u reportages vinden van gezamenlijke activiteiten van de kinderen en de peuters, erg leuk om te zien.

Ook het personeel van de beide organisaties heeft met regelmaat overleg over hoe we elkaar kunnen helpen om een goede Kindvoorziening te zijn en nog beter te worden. Dat werkt heel plezierig. Over de activiteiten van Kids2b kunt u lezen door onderstaande links aan te klikken.

Facebook-pagina Kids2b Ten Boer

Kids2b officiële website